Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker en actueler thema. Daarom zetten wij ons bij Muko Montage in voor het verduurzamen van bedrijfshallen, loodsen en stallen. Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden wat betreft verduurzaming.

Mogelijkheden

Wilt u uw bedrijfshal, loods of stal verduurzamen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen voor een lager energieverbruik door de isolatiewaardes van uw ruimte te verhogen. Dit doen we onder andere door koudebruggen op te sporen en weg te werken. Daarnaast kunnen we ook zonnepanelen of zonneboilers plaatsen, zodat u met uw ruimte duurzame energie op kan wekken. Deze groene energie kunt u vervolgens gebruiken om uw bedrijfshal, loods of stal te verwarmen. Goed voor de portemonnee, en voor het milieu.

DJI 0 small
DJI 0 small

Subsidies

Als u kiest voor een van onze duurzame oplossingen komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Vanuit de overheid wordt de aanschaf van een zonneboiler gestimuleerd middels de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Hierbij kunt u een gedeelte van aankoopprijs terugkrijgen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie? Bekijk dan op de site van de Rijksoverheid of u aan de voorwaarden voldoet.

Als u zonnepanelen aanschaft kunt u de btw die u betaalt voor de aanschaf en installatie terugvragen. Meer informatie daarover vindt u hier.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!