Veelgestelde vragen

Wij begrijpen het als u vragen heeft. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Renovatie

Wat doen jullie op het gebied van renovatie?

Wij verzorgen renovatieprojecten binnen de agrarische bouw en de utiliteitsbouw. Zo kunnen we bijvoorbeeld dak- en wandbeplating vervangen. Onze focus bij renovatie ligt soms ook op verduurzaming. We zorgen dan voor verhoogde isolatiewaardes en plaatsen zonnepanelen of -boilers.

Hoe lang duurt een dakrenovatie?

Dat is zonder verdere informatie zeer lastig in te schatten. Via het offerteformulier kunt u ons meer informatie sturen over uw situatie. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een inschatting maken van de duur en de kosten, en deze naar u opsturen.

Wat gaat een renovatie mij ongeveer kosten?

Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat het u ongeveer gaat kosten. Om hier een goede inschatting van te kunnen maken hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u, geheel vrijblijvend, invullen via het offerteformulier. Na het invullen ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Asbest

Verwijderen jullie ook asbest?

Ja. Vanaf 250 m2 dakoppervlak verwijderen wij ook asbest. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen, inclusief papierwerk, asbestinventarisatie, asbestsanering, en verwerking. U kunt bij ons dus een complete renovatie, inclusief het verwijderen van asbest, uit laten voeren.

Hoe gaat asbestsanering in z'n werk?

Voorafgaand aan asbestsanering vindt een asbestinventarisatie plaats. Hierbij wordt gekeken of er sprake is van asbest en waar deze asbest zich bevindt. Tijdens het saneren wordt de te saneren ruimte voor uw en voor onze veiligheid afgezet met linten. Na de asbestsanering vindt er een controle plaats, waarna bij goedkeuring de ruimte wordt vrijgegeven. Wij ruimen alles netjes op.

Welke voorbereidingen moet ik treffen bij asbestsanering?

Op de dag van de sanering dient u de te saneren ruimte bezemschoon en leeg te maken. Daarnaast moet er voldoende ruimte om het gebouw zijn, zodat wij er gemakkelijk met ons materieel bij kunnen. Na de asbestsanering laten wij alles weer netjes achter.

Nieuwbouw

Wat doen jullie op het gebied van nieuwbouw?

Wij verzorgen nieuwbouwprojecten binnen de agrarische bouw en de utiliteitsbouw. De meest voorkomende projecten zijn bedrijfshallen, loodsen en stallen. Hierbij kunnen we alles verzorgen tot aan de casco oplevering; van de staalconstructie tot het dak en de ramen en deuren.

Wat gaat nieuwbouw voor mij ongeveer kosten?

Wij begrijpen dat u graag wilt weten wat het u ongeveer gaat kosten. Om hier een goede inschatting van te kunnen maken hebben we een aantal gegevens van u nodig. Deze kunt u, geheel vrijblijvend, invullen via het offerteformulier. Na het invullen ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Voorbereiding en oplevering

Hoe gaat de voorbereiding in z'n werk?

Bij de aanvraag van uw (ver)bouwplannen of de vergunningsaanvraag komt vaak bouwkundig tekenwerk kijken om uw plannen uit te werken of de vergunning aan te vragen. Dit tekenwerk kunnen we voor u verzorgen.Hoe leveren jullie projecten op?

We verzorgen alles tot aan de casco oplevering. Ook straatwerk leveren we netjes op.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!