Over ons

Wij streven naar een goede, informele sfeer; tussen collega’s en met onze klanten. We hechten waarde aan langdurende klantrelaties, op basis van wederzijds vertrouwen. Want hoe beter je elkaar kent, hoe beter je elkaar begrijpt. Onze vaklieden hebben een hoge mate van zelfstandigheid en zijn gedreven mensen die hun schouders eronder zetten.

Werkzaamheden

Muko Montage is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie binnen de agrarische sector en de utiliteitsbouw. Binnen de utiliteitsbouw vormen het bouwen van complete casco bedrijfshallen en loodsen het grootste deel van ons werk. Ook komen dak- en gevelrenovaties veel voor. Voor de agrarische sector bouwen we complete casco stallen, en verzorgen we complete renovaties. Zo regelen we alles omtrent asbest (van het papierwerk tot de asbestsanering), maar ook dakrenovaties komen geregeld voor.

Lichtstraat

Waarom MUKO Montage?

Muko Montage is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie binnen de agrarische bouw en utiliteitsbouw. Wij staan garant voor een goed resultaat.

All-in-one partner

Muko Montage is uw all-in-one partner. We kunnen alles voor u verzorgen tot aan de casco oplevering, zoals de staalconstructie, dak- en wandbeplating, deuren, ramen etc. Ook voor asbestsanering kunt bij ons terecht.

Hoogwaardige producten

Wij werken alleen met producten van A-kwaliteit. Samen met onze gerenommeerde leveranciers, zoals Falk en Cladding Point, zorgen we ervoor dat de kwaliteit in elk project gewaarborgd wordt.

Ervaren personeel

Ons ervaren en goed opgeleide personeel staat voor u klaar en zorgt ervoor dat uw project aan uw wensen voldoet. Met ruim 10 jaar ervaring met beplating, panelen en staalconstructies kennen we het klappen van de zweep.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!